Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Ruházat

A megfelelő felszerelés viselése a parton épp olyan fontos, hogy jól nézzen ki, mint az, hogy kényelmesen érezze magát, és mi itt, a VikingCarpnál ötvözzük a kettőt kiváló ruhaválasztékunkban. A VikingCarp célja, hogy tetőtől talpig kényelmesen érezze magát, és mindent raktáron tartunk, hogy kényelmesen érezze magát a tóparton és azon kívül is. Ha egy gardróbfrissítést tervez, akkor a megfelelő oldalon van. A ruhákat a pontyhorgászat szem előtt tartásával tervezték , így megfelel a pontyhorgászok igényeinek és követelményeinek. Büszkék vagyunk arra, hogy a mai piacon a legnagyobb márkák, például a Trakker , a Nash, a Fox, Korda és még újabb márkák, például a Delphin kínálatát tartjuk. Akár egy pontyos sapkával szeretné kimutatni kedvenc márkája támogatását, akár egy rendkívül praktikus vízállóságra vágyik, nálunk megtalálja a megfelelő ruházatot az Ön számára. 

Milyen pontyhorgász ruhákkal bővítheti ruhatárát:

Felsők – Akár pólót, akár hosszú ujjú pólót keres, sokféle anyagból készült, rövid és hosszú ujjú pólókat kínálunk. A pamut légáteresztő képessége miatt gyakran kiváló meleg időben, bár előfordulhat, hogy más anyagokat is tartalmaz néhány póló elkészítéséhez, amely tartósságot biztosít a horgászat követelményei miatt. A legtöbb pontyhorgász felső sötétzöld, bordó, barna, szürke és fekete színben kapható.

Pulcsi – Amikor az időjárás rosszabbodik és szeles, felkapja a horgászpulcsit vagy kapucnis pulcsit, ez elég lehet ahhoz, hogy ne fázzon meg. Számos belebújós és cipzáras stílus közül választhat. Némelyikben hüvelykujjlyukak is vannak kialakítva, hogy a keze nagyobb részét melegen tartsa, zsinórral pedig összehúzzák a csuklyát vagy a zsebeket, a telefon vagy esetleg a kapásjelző távvevő tárolására.

Dzsekik és kabátok – A hidegebb, csapadékosabb időjárás  esőkabátot vagy kabátot kíván. Vastag, szél- és vízálló kabátokat kínálunk, hogy melegen és szárazon tartsa magát felhőszakadáskor. Meleg hőmérsékletű, esős időben gyakran elegendő egy vékony, esőálló kabát. Egyes horgászoknak érdemes lehet melegen tartani a magukat anélkül, hogy a karokat korlátoznák, erre a mellény a megfelelő választás. Hidegebb napokra, akár télre ajánljuk a thermo ruhákat amik gyakran kabát és nadrág szettben elérhetőek.

Nadrág – A horgászathoz legtöbbet használt melegítőnadrágok gyakran zöld vagy sötét színben kaphatók, és rengeteg hasznos zsebbel rendelkeznek a legszükségesebb dolgok tárolására. Nyáron sokan hordanak rövidnadrágot, vagy vékonyabb anyagú úgynevezett kombat nadrágokat.

Kesztyűk - Nem mindig a horgászat téli, hűvösebb időszakára készülnek, kesztyűink fogást segítőként is használhatók. Horgászat közben az olyan felszerelések, mint a horgászbotok vagy a merítő nyelei, biztosan nedvesek lesznek, és ezért csúszósak. Egy pár kesztyű nem csak melegen tartja a kezét, hanem szárazon is, és gyakran jobb fogást biztosít a felszerelés használatához.

Kalapok – Legyen szó egy gyapjúsapkáról, amely segít megőrizni a meleget, egy baseball sapkáról, hogy a nap ne süssön a szemébe, vagy egy kalapról, amely 360 fokos árnyalatot biztosít a feje körül, remek fejfedőket kínálunk.

Zokni – Azt gondolhatja, hogy bármelyik régi zokni megteszi, amikor a partra megy, de a pontyhorgászok tapasztalatai alapján, vizes, izzadt zokniban órákon át üldögélni nem túl szórakoztató. Vízálló és hőálló zoknit kínálunk, melyek ideálisak a pontyhorgász kalandokhoz.

Öltözzön évszakhoz megfelelően! Az évszaktól és a horgászhely várható éghajlatától függ, hogy mit vesz fel és csomagol magával a horgászat alkalmára. Előfordulhat egy meleg nyári napon is egy póló és rövidnadrág csere pulcsira vagy melegítőre.

Nyári viselet – A napsütéses napokon rövidujjú pólókat, rövidnadrágokat vagy vékony nadrágokat talál. Ez azt is jelenti, hogy meg kell védeni a szemét és a fejét az esetleges napsugárzástól. A napsütéses horgászathoz nyerő befektetés a sapka vagy kalap, éppúgy mint a megfelelő napszemüveg.

Téli viselet – fektessen be egy strapabíró thermo ruhába, hogy melegen és szárazon tartsa magát a legzordabb körülmények között, valamint télisapkát,thermo zoknit és kesztyűt. A teljes, réteges öltözködéshez szüksége lesz aláöltözetre. Ha javul az időjárás, és le akarja venni a thermo ruha felső felét, vegyen be egy pulóvert.

Tavaszi/őszi viselet – Az időjárás a napsütéstől az esőig bármi lehet, de a hőmérséklet gyakran a nyári és a téli hónapok közé esik. Ügyeljen arra, hogy vegyen fel egy kabátot, egy jó kapucnis pulcsit és egy melegítő alsót, valamint egy megbízható sapkát.

A pontyos ruházatban az a nagyszerű, hogy a parton és otthon is a kedvenc márkáidhoz igazodhatsz. Ugorjon be debreceni üzletünkbe vadonatúj pontykabátjában, és valószínűleg helyeslő bólintást kap a többi pontyhorgásztól – ez nagyszerű beszélgetésindító lehet.

Rendezés: