Ingyen szállítást szeretnék!
25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is. 24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.
Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.
Milyen fizetési módot válasszak?
Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.
Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?
Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.
- 50000 Ft vásárlás felett -5%
- 300000Ft vásárlás felett -10%
- 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később!
Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.
Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.
Leírás
A Fine Oyster Shell nem más, mint a tört kagylóhéj, amely segítségével a csalinknak egy „roppanós” textúrát kölcsönözhetünk. A durva szemcseszerkezetű adalék rendkívül magas kalcium tartalommal rendelkezik, amely a pontyok életműködése során elengedhetetlenül szükséges. A csalik súlyát is megnövelhetjük vele, amely a partról való erőteljes és nagy távolságra történő etetés (dobócső) során elengedhetetlenül szükséges. Durva, és érdes felületet ad a bojlinak, amelytől sokkal természetesebbnek tűnik majd a fenéken, így az óvatos pontyok számára nem kelt majd gyanút. Egy magas halliszttartalommal rendelkező kagylós csaliból kihagyhatatlan összetevő. Adagolásnak felső határa: 125g/kg
Tipp: minden esetben tartsa be a gyártó által javasolt adagolási érték felső határát, mert 125g/kg felett már nagyban befolyásolhatja a csali formázhatóságát.
Paraméterek
Kiszerelés | 1kg, 25kg |