Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.

Delphin BRITON Elektromos Kapásjelző - Kék

DELPHIN
11.790 Ft
10.690 Ft (8.417 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 9%
Mennyiség:
Elérhetőség: Nincs raktáron
Cikkszám: DP00316-01
Egységár: 10.690,11 Ft/db
 

Típus
11.790 Ft
10.690 Ft (8.417 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 9%
Mennyiség:

Leírás

Kiválóan kidolgozott készlet, amely a legapróbb részletekig átgondolt. Első pillantásra egy minimalista formatervezést fogalmaz meg, amely időtlen, és amely előre meghatározza a készletet, hogy még több évnyi használat után is naprakésznek fog tűnni. Már az első találkozás a szettel nagyon pozitív. A felhasznált alkatrészek hibátlanok és tokéletesen illeszkednek egymáshoz, amit még kihangsúlyoz a kidolgozott alumínium hangszórótakaró. Ezek egyértelműen a legerősebb design elemei. Minden műanyag része gumírozni, ami a sokkal drágább szettek benyomását kelti.

A bekapcsolás a billenőkapcsolókkal történik. Ez garantálja a problémamentes bekapcsolást még a legnagyobb sötétben is. Ezenkívül ez a mechanizmus jóval ellenállóbb. A kapásjelző lehetővé teszi a görgő henger háttérvilágítását, 5 érzékenységi szint beállítását (0,8 és 4,0 cm között), alacsony töltöttségi szint jelzése és 2,5 mm-es jack bemenet. Szintén megőrzi a beállításokat a memóriájában. A görgő mechanikusan blokkolható a mágneseknek köszönhetően, ami hasznos a míg beállítja a kapásjelzőket dobás után. (nem jeleznek hamis kapást)

Ha teljes készletet vásárol, akkor automatikusan kap egy erős tokot és egy részletes használati utasítást. De már az használatnál rájön milyen egyszerű a használata.
A Delphin BRITON kapásjelző minősége mellet egyértelműen kiállunk. Mindez elegendő ok arra, hogy erre szettre 3 év jótállást adjunk!

Paraméterek

Típus Piros
Kék
Zöld
Sárga

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!