Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Táskák, tartók, zsákok

Nem lehet az összes feeder felszerelést belezsúfolni egy szerelékes ládába, és mindenféle védelem nélkül szállítani az autóból a partra. A táskák, tartók és zsákok megvédhetik horgászfelszerelését szállításkor vagy tároláskor, ugyanakkor kényelmes eszközt biztosítanak a partra hordáshoz, felkészülve a meccsre.

Összeszedtük Önnek a legjobb feeder horgászfelszerelés tárolási lehetőségeket, mint pl. csúzli táskák, bottartók, EVA tárolók, hűtőtáskák, spictartók, orsó, előke vagy száktartók, etetőanyag keverő táskák stb. Mindezek a poggyász opciók számos olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek a hagyományos túrahátizsákoktól vagy kemping stílusú poggyászoktól eltérőek, mint pl a vízálló alsó rész, erős anyagok, zsebek és a méretezés.

Csakis a legnagyobb nevektől származó darabokat tartjuk feeder összeállításunkban, hogy olyan minőséget hozhassunk, amelyet igényes vásárlónkként megkövetel. Ezért talál majd kínálatunkban olyan nagy márkákat, mint a Guru, Preston, Matrix,  sok egyéb mellett, amelyek mindegyike irigylésre méltó hírnévvel rendelkezik. A Daiwa tárolók teljes választékát is raktározzuk!

Rendezés: