Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

KORDA

A Korda Tackle mára a pontyhorgászat szinonimájává vált. 1993-as megalakulásuk óta a Korda a pontyhorgászat újítója, és minden egyes termékével új iparági mércét állít fel. A Korda Tackle mára a brit pontyhorgászat egyik vezető neve. A Kordát egy tapasztalt pontyhorgász csapat alkotja, a szakma csúcsa. Az alapító és ügyvezető igazgató, Danny Fairbrass (a Spinner Rig megalkotója) és az üzemeltetési igazgató, Damian Clarke megnyerte a Brit Ponty Bajnokságot 2003-ban. Ez valóban egy horgászcsapat, akik horgásztársak számára terveznek felszerelést. A horgászatban való személyes részvételnek köszönhetően minden termék szigorú tesztsorozatnak és próbának van kitéve. Biztos lehet benne, hogy a kapott termék megbízható, könnyen használható és kiváló minőségű.

A Korda a horgászat digitális tartalomgyártás élvonalába tartozik. Életének korai szakaszában Korda elkezdte gyártani az Underwater DVD- sorozatot amelyeket minden Korda termékeket is áruló horgászboltban meg lehetett vásárolni. Korda saját televíziós sorozata, a Thinking Tackle 2006-ban mutatkozott be a Sky Sports csatornán. Ez a televíziós műsor több mint 10 évadból áll, és megtekinthető vagy megvásárolható az interneten, és forradalmasította a pontyhorgász-közvetítést. A műsor azóta digitális magazinná alakult, Thinking Tackle néven is, amely megtekinthető a Korda honlapján. Ez nagyrészt James Armstong közreműködésének köszönhető, az első horgászújságíró, aki egy olyan tackle-cég tagja lett, amely kifejezetten a felszerelésről szóló cikkeket készített. Ez a magazin mércét állított a digitális tartalmak terén a pontyhorgászatban, és számos elismerést kapott.

A Korda mindig is támogatta a fiatal horgászokat, és 2005-ben megnyitotta a Pontyakadémiát, a junior horgászpályát, ahol a legkorszerűbb pontyhorgászati ​​technikákban ismerkedhetnek meg a fiatal horgászok. 2012-ben Korda lett a Carp England Team elsődleges szponzora. A csapat azóta világbajnok lett, 2015-ben aranyérmet nyert. A Korda Tackle folyamatosan igyekszik termékeket fejleszteni, feszegetve az álcázás és a horogélesség határait. A legkedveltebb Korda termékek közé tartozik a Korda Goo . Ez egy csali adalék, amely tökéletes az etetésre szánt bojlik, magok, pelletek ízesítésére vagy a pop upok, waftersek áztatására, hogy felélénkítse az illatát, és több pontyot vonzzon az etetésre.

Mára már nem csak az aprócikkeknél lehet találkozni Kordával. Megtalálható táska családja, vagy jelenleg a legjobb minőséget képviselő Kaizen botjai.

Rendezés: