Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.

Korda Bait Drill Csalifúró

KORDA
1.890 Ft (1.488 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
Elérhetőség: Raktáron information_mark
Cikkszám: KD00557-00
Egységár: 1.890,00 Ft/db
 

Típusinformation_mark
1.890 Ft (1.488 Ft + ÁFA)
Mennyiség:

Leírás

Ezek a precíziós tervezésű csalifúrók 1 mm-es, 4 mm-es, 6 mm-es vagy 8 mm-es átmérőben kaphatók, így tökéletesek bármilyen horogcsali kifúrására és felhajtóerő növelésére a hozzá tartozó parafa rudak segítségével.

Ezeket a legjobb bojlikhoz vagy mogyorós csalikhoz használni, ahol felhajtóerőt szeretnénk növelni, mint például egy balanszírozott vagy hóember csalit szeretnénk létrehozni egy egyszerű süllyedő csaliból és tökéletes akkor is, ha véletlenül otthon felejtette a pop-upjait! A legkeskenyebb átmérőjű fúrót arra tervezték, hogy lyukat fúrjon olyan kemény csalikon, amelyeket bojlitűvel nem lehet átszúrni anélkül, hogy széttörjenek. Tökéletes olyan dolgokhoz is, mint például a levegőn szárított bojlik és pelletek.

A Bait Drill végén egy kis tüske található, amelyet pontosan oda lehet beilleszteni, ahol lyukat akarunk fúrni és ez biztosítja, hogy a fúró ne csússzon el, úgy van kialakítva, hogy csökkenti annak esélyét, hogy a csali szétrepedjen.

A Bait Drill fekete és zöld, ergonomikus kialakítású fogantyúja jó fogást tesz lehetővé a precíziós fúráshoz. A 4 mm-es és 6 mm-es kiszerelésben egy csalifúró és 6 db tartalék parafarúd, a 8 mm-es csomagban 1 db Bait Drill és 4 db tartalék parafarúd található, az 1 mm-es csomagban pedig egy Bait Drill, parafa rudak nélkül. További 4 mm-es, 6 mm-es és 8 mm-es tartalék parafa rudak is kaphatók, 10 db-os kiszerelésben.

Paraméterek

Kiszerelés 1db
Méret 1mm
4mm
6mm
8mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!