Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Shimano Pergető Bot Rod Stradic Spinning FAST (1,85m, 6'1'') 2 részes - 1-7g

Shimano Pergető Bot Rod Stradic Spinning FAST (1,85m, 6'1'') 2 részes - 1-7g
63.990 Ft
58.990 Ft
Kedvezmény: 8%
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
63.990 Ft
58.990 Ft
Kedvezmény: 8%
Mennyiség:
Raktárkészlet: 1 db
Cikkszám: SH00278-00
Szállítási díj: Ingyenes
Egységár: 58.990,00 Ft/db
Gyártó: SHIMANO
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

A Stradic Spinning sorozat hatalmas választékot kínál, és tökéletes partner a híres Stradic orsóhoz. A könnyű, műszakilag fejlett XSR karbon blankokkal ennek a prémium termékcsaládnak a reakciója és sokoldalúsága kivételes. Elérhető a Fast Action, a Moderate Fast Action és a könnyen szállítható, 4 darabos Mérsékelt gyors akció tartományban.


Ha szereted a botokat és az orsókat összeilleszteni, és már rendelkezik a rendkívül népszerű Stradic Spinning orsók egyikével, akkor ez a zseniális botcsalád az Ön számára készült. A kivételesen széles modellválaszték lehetővé teszi, hogy pontosan a horgászatához megfelelő botot válasszon, így maximális teljesítményt és élvezetet nyújthat új magasságokba. És ezek a botok nemcsak szenzációsan néznek ki, hanem használat közben is életre kelnek a kezedben. Pontos dobás és hihetetlenül érzékeny, élvezetes használni minden édesvízi ragadozó és part menti sósvízi hal, például tengeri sügér vagy kisebb fajok, amelyek sziklás partok közelében élnek.
A Stradic termékcsalád kiemelkedő karbontechnológiával rendelkezik. A High Modulus XSR többirányú karbon blank a Diaflash technológiával rendelkezik a fenékrészben, hogy minimalizálja a blank nyomás alatti csavarodását. Ez a kombináció egy sor blankot eredményez, amelyek rendkívül hatékony erőátvitelt biztosítanak hal dobásakor és játszásakor, könnyedséggel, erővel és reagáló visszajelzéssel kombinálva a csali teljesítményének maximalizálása érdekében. A modern megjelenésű Fast Action modellek mindegyike osztott markolatú EVA fogantyúval és prémium Fuji orsótartóval rendelkezik, amelyet a súlynak és teljesítménynek, illetve az adott modellnek megfelelően választottak ki. A Moderate-Fast akciórudak is osztott markolattal rendelkeznek, de hagyományosabb parafa markolattal a Fuji orsótartókba keverve. A 4 részes Moderate-Fast modellek, amelyek kényelmes szállítási hosszt kínálnak, teljes parafa fogantyúkkal és Fuji orsótartókkal rendelkeznek. Minden modell Fuji Alconite K, KW vagy KR vezetőkkel rendelkezik, megerősítve ezen elegáns botok kiváló minőségét. Használat közben minden modell a prémium botoktól elvárható élességgel és pontossággal dob, és fantasztikus haljátékos akciókkal rendelkezik.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Hossza 1.85m
Akció Fast
Takog száma 2
Szállítási hossz 96
Dobósúly 1-7

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

HASONLÓ TERMÉKEK