Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Shimano Beasmaster Feeder DX 13' 396cm 150gr Feeder Bot (BMDXLC150FDR)

Shimano Beasmaster Feeder DX 13' 396cm 150gr Feeder Bot (BMDXLC150FDR)
68.190 Ft
61.390 Ft
Kedvezmény: 10%
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
68.190 Ft
61.390 Ft
Kedvezmény: 10%
Mennyiség:
Raktárkészlet: Elfogyott
Cikkszám: SH00117-00
Szállítási díj: Ingyenes
Egységár: 61.390,00 Ft/db
Gyártó: SHIMANO
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

A Shimano cég 2016 évi új felső kategóriás feeder botja, a Beast Master DX széria minden igényt kielégít: magas minőségű HPC60 karbon (erő) és bioszál (ütésállóság) kombinációból építették fel, gyors akcióval, Sic gyűrűsorral, parafa és neoprén markolattal és felülről lefelé szorítható orsótartóval. Érzékeny spiccei a halak minden rezdülését közvetítik felénk, emellett kellően gerincesek, erősek is a sikeres bevágáshoz és csalink távolra dobásához. Emellett a könnyű gerinces bottest segít, hogy a csalink pontosan a kívánt helyen érjen a vízbe. A széria széles méret és dobósúly skálát kínál, így biztosan találunk a kívánt horgászhelyhez, módszerhez megfelelőt. Három darab karbon spicc (a 3,96 és 4,27 méreteknél nagyméretű gyűrűsorral) jár hozzá, melyek különlegessége, hogy szén tartalmuk a csúcstól az alsó rész felé csökken. Így átmenet nélkül illeszkednek a bottesthez, nem változtatják meg az akcióját. Parafa markolata kényelmes és biztos fogást nyújt használója számára. A Sic gyűrűbetétek rendkívül vékonyak, könnyűek és kopásállóak, a bottesten való optimális elhelyezésük pedig maximalizálja a dobó távolságot és egyenletesen osztja el a terhelést.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

HASONLÓ TERMÉKEK