Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Carp'R'Us Snag Clip Weed Green Ólomklipsz

Carp'R'Us Snag Clip Weed Green Ólomklipsz
2.190 Ft
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
2.190 Ft
Mennyiség:
Raktárkészlet: 3 db
Cikkszám: CU00013-00
Szállítási díj: 990 Ft
Egységár: 2.190,00 Ft/db
Gyártó: CARP'R'US
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

Carp'R'Us Snag Clip Önkioldó ólomkapocs Zöld-Weed egy egyedülálló klipsz a világon. Az egyetlen több fokozatban állítható klipsze, három különböző erősségben állíthatjuk klipszünk ólomelhagyó képességének erejét.Csak a mi klipszünk biztosítja, hogy a főzsinór szakadása esetén a hal csak a horogelőkével a szájában tudjon elmenekülni.Használhatók ólom betétes előtét zsinórral, fluorocarbon előtéttel vagy erős monofil zsinórral. Nagyon jók behordásokhoz, ahol ólom helyett használhatunk nagyméretű köveket ezzel is védve a vizeink tisztaságát, természetességét.Sokszor előfordul, hogy az óvatosan kapó pontyokat csak kisméretű horoggal tudjuk becsapni, viszont a meghorgászandó nagy távolság miatt, vagy azért mert törésoldalban horgászunk kénytelenek vagyunk nagyméretű ólmot használni. Ebben az esetben fennáll annak a veszélye, hogy az ólom súlya fárasztás közben kitépi a horgot a hal szájából. Állítsa a klipszet a leggyengébb egyes fokozatba így az első kirohanásnál, szerelékünk elhagyja az ólmot, így kiküszöböltük a fent említett problémát. Két színben kínáljuk sötét fenékhez fekete, és zöld színben a növények közti horgászatra.

Paraméterek

Szín Weed green (zöld)
Kiszerelés 6db/csomag

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.