Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Horse Baits Oldódó Bojli Onion Express Soft (1kg)

Cikkszám: Kép: Típus:
Raktáron:
Online Ár! information_mark
Egységár
Elérhetőség: Kosárba
HB00060-00
Kép megnyitása
20mm
Elfogyott
4.690 Ft 4.190 Ft
4.190,00 Ft/db
Elfogyott
Mennyiség:Értesítés
HB00060-01
Kép megnyitása
24mm
Elfogyott
4.690 Ft 4.190 Ft
4.190,00 Ft/db
Elfogyott
Mennyiség:Értesítés
Raktárkészlet: Típusonként eltérő
Cikkszám: HB00060-NO
Szállítási díj: 990 Ft
Gyártó: HORSEBAITS
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

Ez a kész bojli legfőképpen a vízoldékony tulajdonságokat hordozza magában! Hajszálelőkére való felfűzés előtt, a bojligolyókat először fúrjuk át ! A bojlikat frissen készítjük, majd minimális száradási idő után jut el a rendelés a vevőhöz. A bojlik nem tartalmaznak tartósítószereket! Ha nem használjuk fel a rendelt mennyiséget 3 hónapon belül, a megmaradt bojlikat utánna érdemes lefagyasztani. Vagy lezárt vödörben, vagy a tasakban házilag tartósítani boltban kapható egyszerű konyhasóval, így elkerülhetjük a minőség romlást !!! Az új kíméletes szárítási technológiának köszönhetően, a bojligolyók felhasználásra kész állapotban kerülnek a tasakokba! Felbontás után azonnal használhatóak a bojligolyók, hajszálelőkés és dobócsöves módszereknél is. Csak akkor szükséges további szárítása a golyóknak ha úgy gondoljuk hogy az oldódását csökkenteni szeretnénk, ezt megtehetjük szellős hűvös helyen, hálóban vagy rekeszben, így keményebb állagot tudunk létrehozni. Az Onion Express bojli állati és növényi eredetű összetevőkből áll ! A mixet vízben jól oldódó és emészthető összetevők alkotják, melyek attraktív jeleket küldve a halaknak azt táplálékként azonosítják, ezért evésre ösztönző hatással bírnak. Az alapot többféle északi-tengeri minőségi hallisztek Dán LT-94, tonhal, lazac liszt gazdagítja. A beltartalmat proteinkoncentrátumok, húspor keverékek, magas tisztaságú májpor, nagy hatékonyságú oldódó halfehérje kivonat, előemésztett halliszt (Pre-Digested), növényi fehérjék, természetes kivonatok, emészthető tejszármazékok, kiemelt minőségű sörélesztő kivonat, vitamelo, betain, só, gabona lisztek, speciális szója és kukorica készítmények is alkotják. Optimális fehérje, zsír és szénhidrát tartalom jellemzi ! A fokhagyma köztudott étvágygerjesztő hatása, a halakra is nagy hatással van. A mix tartalmaz egy speciális fűszerkeveréket, ami nagyon jól harmónizál a hozzáadott fokhagymaporral és a fokhagyma kivonattal! Tehát az Onion Express egy fokhagymás ízvilágot képvisel, a hagyma többféle változatával kiegészítve, halas alapon! Az őrölt aprómag (kendermag, köles, lenmag, repce, négermag) tartalma miatt a víz könnyebben beáramlik a golyóba, ezért azonnali majd fokozatos, hosszan tartó hatásfokkal rendelkeznek, így a bojli a teljes vízoszlopban kifejti hatását. Egyenletes kiáramlást biztosít a mixhez hozzákevert fűszerolajok, lacazolaj, folyékony halprotein (lazachús kivonat) kukoricacsíra likör, melasz, folyékony és por alakú esszenciális aminosavak, étvágyfokozók, stimulánsok számára, melyek segítik a táplálkozási ingerek kiváltását a halakból. Ezek együttes kombinációja ezt a csalétket egy könnyen emészthető és hasznosítható táplálékforrássá alakítja a halak számára. Friss tojás felhasználásával készül, párolási eljárással!

Paraméterek

Kiszerelés 1kg
Méretek 20mm
24mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.