Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Promix Marcipán Pop Up Pellet (11mm)

Promix Marcipán Pop Up Pellet (11mm)
1.790 Ft
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
1.790 Ft
Mennyiség:
Raktárkészlet: Elfogyott
Cikkszám: PM00037-00
Szállítási díj: 990 Ft
Egységár: 89.500,00 Ft/kg
Gyártó: PROMIX
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

A Promix Pop Up pelletek fejlesztésekor az egyértelmű cél az volt, hogy szinte bármilyen helyzetre megoldást jelentsenek a palettán megtalálható ízek, és színek. Ennek nyomán a termékek egy igen hosszú fejlesztési és tesztelési perióduson mentek keresztül, hogy a kezetekbe, vagy inkább a tüskétekre, vagy méginkább a halak szájába, már csak a legjobban működő, legfogósabb csalik kerüljenek.

A sokoldalúan, mégis egyszerűen használható csali egyik kulcsa, a felhajtóerő. Ez okozta talán a legnagyobb fejtörést. A csali végső formájában ez úgy lett beállítva, hogy egy 10-es normál tüske, illetve egy közepesen vastag 8-as horog használatánál már csak a tüskét emeli fel, a horog éppen karcolja a mederfeneket. Ez a csalifelkínálás az, amely a legtöbb esetben eredményes. Ennek ellenére vannak olyan szituációk, ahol a tüske mellett a horgot is el kell emelni a fenékről. Erre is megoldást jelent a csali, hiszen egy fine tüskével, és egy vékonyabb húsú horoggal kombinálva, már elemelkedik a fenéktől. Így tehát nem kell faragni, nem kell ólmozni, mindössze a megfelelő horog és tüske kombinációját alkalmazva tökéletes csalifelkínálást tesz lehetővé.

A felhajtóerő mellett vitathatatlanul a színek és az aromák bírnak a legnagyobb hangsúllyal. A palettán a legintenzívebb fluo színek mellett, amelyek a víz alatti legkevesebb szűrt fényt összegyűjtve is szinte ragyognak, felkeltve ezzel a mohóbb halak kíváncsiságát, helyet kaptak a rejtőzködő, mederfenékbe simuló természetesebb színek is, amikkel a kristáytiszta vizekben élő, esetleg óvatosan táplálkozó halakat is be lehet csapni. Az aromák tekintetében is igyekeztünk elrugaszkodni kicsit a megszokott mederből. Ennek eredményeképp különleges, hatékony, kiélezett helyzetekben is remekül bevált ízeket találhattok nálunk. Ezek a vízbe érve azonnal elkezdenek kiáramlani a csaliból, egyenesen a horoghoz vezetve a környéken lévő halakat.

A csalik mindegyikénél az aromák mellett különféle extra attraktorokat is használtunk, ilyenek például az édesítőszerek, aminosavak, különleges savak, olajok, amik mind-mind tovább növelik a hatékonyságot.

Jellemzői:

▪ Feltűnő és rejtő színekben is

▪ Egyedi, fogós aromák

▪ Attraktorok

▪ Tökéletes felhajtóerő

▪ Precízen beállított aromakibocsátás

▪ Nagyfokú horogállóság

▪ Method módszerhez fejlesztve

▪ Nagyhalas11mm-es méret

▪ Kissé szabálytalan pellet forma

Használat:

▪ Legkönnyebb felkínálási módja, ha 10mm-es vagy 15mm-es csalitüskére tűzöd. Ezzel, - ha megfelelő méretű és súlyú horgot választasz hozzá, - egy balanszírozott csalit kapsz, ami a tüskét megemeli, viszont a horgot nem, így tökéletes súlyozást biztosítva ahhoz, hogy a hal a legkisebb szippantással megszerezze.

▪ Vízbe érve azonnal oldódni kezd, aromája gyorsan szétterjed a csali körül.

▪ A csali aromája mellett a színek jelentősége is kiemelkedő lehet. Váltogasd bátran a csalit addig, amíg a lehető legtöbb kapást el nem éred. Ha valamelyikre megáll a kapás, próbáld ki a következőt, biztosan újra eredményes leszel.

▪ Különböző amino spray-kel, aromacseppekkel még tovább javíthatod a csali fogósságát. Az aromát úgy csepegtesd, hogy a method kosárban lévő etetőanyagra kerüljön a java, de a csali se maradjon ki ;)

Paraméterek

Kiszerelés 20g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.