Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Shimano Pergető Orsó FX FC 2000

Shimano Pergető Orsó FX FC 2000
10.390 Ft
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
10.390 Ft
Mennyiség:
Raktárkészlet: 5 db
Cikkszám: SH-VP00081-00
Szállítási díj: 990 Ft
Egységár: 10.390,00 Ft/db
Gyártó: SHIMANO
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

Az FX a Shimano legolcsóbb orsója! Az új horgászok számára remek választás, az FX-et a világ vezető orsógyártó cége tervezi és gyártja, ami nagyszerű garancia a minőségre és a megbízhatóságra.
Ha még nem ismeri a horgászatot, valószínűleg nem akar sok pénzt költeni, de meg akarja győződni arról, hogy a megvásárolt orsó jó választás. Itt jön a képbe az FX. Az FX-et a Shimano gyártja, amely a világ legfejlettebb és legdrágább orsóit gyártja. Több mint 100 éve léteznek, tehát tudnak egy-két dolgot az orsókról, ezért olyan jó az FX. A Shimano orsó birtoklására büszke lehet, és a világ legjobb halászai közül sok olyan orsóval kezdte útját, mint a Shimano FX. Tehát, ha nincs sok pénze, ne aggódjon, az FX nagyszerű választás.
A 2 golyóscsapággyal, egy gördülőcsapággyal és a Shimano híres fogaskerekeivel az FX simaságot és megbízhatóságot kínál Önnek sok éven át. Valójában valószínűleg egy drágább modellre váltott, mielőtt FX-je kifogyna! És csak hogy tudd, hogy nagyszerű döntést hozol az FX megvásárlásakor, van néhány nagyszerű technikai eleme is, mint például az erős XT-7 Body, és az AR-C hosszú öntőorsó kialakítása, amely alumíniumból, nem olcsó műanyagból készült. . Lehet, hogy nincs nagy ára, de az FX minden bizonnyal rendelkezik azzal a minőséggel és hitelességgel, amelyről a Shimano világszerte ismert.

Paraméterek

Csapágy 5.0
Méret 2000

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.