Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Korda Hűtőtáska Compac Cooler Kamo (14l)

Korda Hűtőtáska Compac Cooler Kamo (14l)
59.190 Ft
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
59.190 Ft
Mennyiség:
Raktárkészlet: Elfogyott
Cikkszám: KD00567-00
Szállítási díj: Ingyenes
Egységár: 59.190,00 Ft/db
Gyártó: KORDA
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

Ha a tökéletes horgász hűtőtáskát/dobozt keresi, hogy minden ételét és csaliját optimális állapotban tartsa a hosszabb horgászatok során, akkor ne keressen tovább, a Compac Cooler-t Önnek ajánljuk. A Cooler a tökéletes táska az élelmiszerek és a fagyasztott csalik hűtött tárolására a lehető leghosszabb ideig. Zártcellás, nem nedvszívó erős szigeteléssel érkezik, hogy a belső hőmérsékletet a lehető legalacsonyabb szinten tartsa, amit Cool Packek hozzáadásával tovább lehet segíteni. Ez a verzió egy teljesen exkluzív egyedi, könnyű KAMO terepszínű mintával rendelkezik, amely egyedülálló a Korda kínálatában. A Cooler minden elemét gondosan megtervezték a tökéletes teljesítmény érdekében, egészen a prémium minőségű vízálló és légmentesen záródó cipzáraktól az öntött keményfedelű tetőig, amely bent tartja a hideg levegőt, és megakadályozza a nedvesség bejutását. Még ha tele is van, akkor is könnyű marad. A párnázott, levehető vállpántnak és a megerősített fogantyúknak köszönhetően hordozható, fel- vagy leemelhető a horgásztalicskára. Ez a Korda Light Kamo változat 14 literes űrtartalmú, bőven elegendő helyet biztosít ételnek, csalinak és folyadékoknak, amelyeket hidegen kell tartani, miközben a 20 literes változattal azonos alapterületet használ. Ez azt jelenti, hogy továbbra is használható az XL Compac Coolpack-kel (mely külön megvásárolható).Zártcellás, nem nedvszívó szigetelés. Víz- és légmentes cipzár, kivehető párnázott vállpánt és megerősített fogantyúk jellemzik. Alkalmas élelmiszernek vagy csalinak.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Méretek 38cm x 29,5cm x 34cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.