Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Shimano Feeder Orsó Reel Aero C5000 XR

Shimano Feeder Orsó Reel Aero C5000 XR
67.990 Ft
56.990 Ft
Kedvezmény: 16%
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
67.990 Ft
56.990 Ft
Kedvezmény: 16%
Mennyiség:
Raktárkészlet: 1 db
Cikkszám: SH-VP00075-00
Szállítási díj: Ingyenes
Egységár: 56.990,00 Ft/db
Gyártó: SHIMANO
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

Az Aero XR egy technikailag fejlett match és feeder orsó, amely tartalmazza a legjobb versenyhorgászok által megkövetelt összes tulajdonságot. Ezek közé tartoznak a tolatásgátló eszközök, a könnyű CI4+ test és a forgórész, valamint a kovácsolt HAGANE fogaskerekek a páratlan teljesítmény érdekében. Ha Ön versenyhorgász vagy légy- vagy feederhorgász, és képességeinek megfelelő orsót szeretne, az Aero XR a megoldás. Minden orsó tökéletesen kiegyensúlyozott a legjobb Shimano Aero X5, X7 és Pro match és feeder botokkal, így egy irigylésre méltó kombinációt biztosít, amely versenyelőnyt kínál. Szupersima vízálló vontatásukkal és további hátramenet-gátló felszerelésükkel közvetlenül megküzdhet a halakkal erősebb zsinórok használatakor, feltekerhet finom zsinórok használatakor, vagy mindkettő kombinációját használhatja.

A legkisebb méretű 3000 ideális minden típusú úszós és közeli feeder horgászathoz, a közepes méretű 4000 ideális nagyobb úszós vagy közepes feeder horgászathoz, a legnagyobb 5000 pedig ideális hosszabb távú vagy közepes feeder horgászathoz. A G-Free CI4+ házzal és rotorral minden modell rendkívül könnyű, a 4000-es méret mindössze 250 g-ot nyom, ami észrevehető csökkenést jelent az azonos méretű versenytárs modellekhez képest. Egy másik előny, amelyet érezni fog, a forgás pontossága, amely a CI4+ rotor felépítésének és a HAGANE Gear, X-SHIP, Silent Drive technológiának az eredménye. További jellemzők közé tartoznak a legjobb AR-C hidegen kovácsolt alumínium orsók (beleértve a tartalék orsót is) zsinórszűkítővel, amely csökkenti az orsó zsinórkapacitását. A nagyobb 5000-es modell egy további csökkentést is tartalmaz a hosszú távú feederhorgászathoz klipszel való használatra. Az erőt egy nagyon közvetlenül lecsavarható fogantyú és egy fém zsinóros kapocs adja, amely erős és biztonságos a zsinórhoz, megerősítve az XR feeder horgászat törzskönyvét. Vizuálisan az Aero XR visszafogott "rejtélyes" megjelenése lenyűgöző, és fejlett technológiával párosul.

  • A csapágyak száma 4
  • 4,7:1 
  • Kapacitás 0,30mm/240 m
  • Zsinórbehúzás 80 cm
  • Súly 255 gr
  • Fékerő 11 kg
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

A csapágyak száma 4
Áttétel 4,7:1 
Kapacitás 0,30mm/240 m
Zsinórbehúzás 80 cm
Súly 255 g
Fékerő 11 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.